Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Γραμμή Παραγωγής

Η επιχείρηση μηχανημάτων Fei kuang βρίσκεται στη κομητεία Feidong, πόλη Hefei, επαρχία Anhui, με την ανώτερη γεωγραφική θέση και την κατάλληλη μεταφορά. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε αξιοποιήσει πλήρως τους εσωτερικούς και ξένους πόρους για να συγκεντρώσουμε ποικίλα εμπορικά σήματα και πρότυπα των μεταχειρισμένων εκσκαφέων στον κόσμο, κυρίως μεταχειρισμένοι εκσκαφείς της KOMATSU, σύγχρονοι μεταχειρισμένοι εκσκαφείς, μεταχειρισμένοι εκσκαφείς Kobelco, μεγάλοι μεταχειρισμένοι εκσκαφείς και άλλοι τύποι μεταχειρισμένων εκσκαφέων. Τώρα έχει καθιερώσει ένα τέλειο μεταχειρισμένο σύστημα μηχανημάτων κατασκευής. Οι κύριοι εκσκαφείς της επιχείρησης, κύλινδροι, είναι ένα πλήρες εμπορικό σήμα, όλα, το χρόνο με περισσότερους από 200 εκσκαφείς και άλλους τύπους μεταχειρισμένων μηχανημάτων και εξοπλισμών κατασκευής.

Το Changzhou που το μεταχειρισμένο δίκτυο εκσκαφέων, σύμφωνα με την αρχή της διαχείρισης καλής πίστης και της αποδοτικής υπηρεσίας, μπορεί να επιτρέψει στους πελάτες για να εξετάσει τη μηχανή επίτόπου, οποιοιδήποτε, θα επιλέξει ποικίλα πρότυπα του μεταχειρισμένου εκσκαφέα. Προκειμένου να ωφεληθούν οι πελάτες, οι μεσάζοντες παραλείπονται, η διαφάνεια πωλήσεων βελτιώνεται, και οι πωλήσεις πραγματοποιούνται κατευθείαν. Συγχρόνως, κάθε μηχανή είναι χαρακτηρισμένη στην προφανή θέση προέλευσης, εμπορικό σήμα, πρότυπο, αφήστε πραγματικά τους πελάτες να αγοράσουν άνετα, με ικανοποίηση, την αξία για τα χρήματα!

Hefei Feikuang Machinery Trading Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Hefei Feikuang Machinery Trading Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Hefei Feikuang Machinery Trading Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Hefei Feikuang Machinery Trading Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. SHA
Τηλ.: : +86 15215693222
Φαξ : 86-152-1569-3222
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)