Να στείλετε μήνυμα

5 μίνι χρησιμοποιημένος εκσκαφέας SK55SR Kobelco τόνου για τα πολιτικού μηχανικού έργα

1
MOQ
negotiable
τιμή
5 μίνι χρησιμοποιημένος εκσκαφέας SK55SR Kobelco τόνου για τα πολιτικού μηχανικού έργα
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Έτος:: 2019
Ώρες απασχόλησης:: 2001-4000
Εμπορικό σήμα μηχανών:: Yanmar 4tnv88
Ταχύτητα ταλάντευσης::: 8.8rpm
Λειτουργούν βάρος:: 5260
Δεξαμενή καυσίμων:: 53
Υψηλό φως:

Μίνι χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco

,

SK55SR χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco

,

Χρησιμοποιημένο kobelco sk55sr

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: Kobelco
Αριθμό μοντέλου: SK55SR
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων/πλαισίων
Χρόνος παράδοσης: 45days
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 4-5set/month
Περιγραφή προϊόντων

5 μίνι χρησιμοποιημένος εκσκαφέας SK55SR Kobelco τόνου για τα πολιτικού μηχανικού έργα
 
Ο μικρός εκσκαφέας Kobelco SK55SR είναι ένας οπίσθιος εξαιρετικά-μικρός περιστροφικός εκσκαφέας, κατάλληλος για τα μικρής κλίμακας πολιτικού μηχανικού έργα, το σκάψιμο και την κατασκευή σωληνώσεων. Η μηχανή είναι εξοπλισμένη με Yanmar 4 water-cooled μηχανή diesel κυλίνδρων 4TNE88, με μια δύναμη παραγωγής 29.3kW
 
Σημείο αγορών Kobelco SK55SR
1. Το πρόσφατα αναπτυγμένο υδραυλικό σύστημα IFPS, με μια υψηλής ισχύος μηχανή, μπορεί να επιτύχει μια ισχυρή δυνατότητα μεταλλείας, να κοντύνει πολύ τον κύκλο μεταλλείας. Πολύ βελτιώστε το ποσό σκαψίματος ανά χρόνο μονάδων.

2. Ισχυρή απόδοση σκαψίματος: ρυθμίστε τη βαλβίδα ελέγχου. Κατά συνέπεια, το φαινόμενο ροής όταν αρχίζει να λειτουργεί η λειτουργούσα λαβή καταστέλλεται, έτσι ώστε η λειτουργώντας συσκευή μπορεί να αρχίσει ομαλά

3. Κατά ανασκαφή, υδραυλικό την πετρέλαιο στο περιστροφικό κύκλωμα πετρελαίου αποφυγής μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύλογα και αποτελεσματικά, έτσι ώστε το υδραυλικό ελαιοδοχείο ενώνει τη ροή πετρελαίου του βραχίονα και βελτιώνει την ταχύτητα της λειτουργίας μίξης. Ακόμα κι αν ο χαμηλότερος βραχίονας είναι βαρύς, μπορεί να εξασφαλίσει τη γρήγορη και ομαλή εργασία του χαμηλότερου βραχίονα. Η κατώτατη μορφή του κάδου έχει ως σκοπό μεμονωμένα να εξασφαλίσει ομαλή δράση ανασκαφής κατά τη διάρκεια της ανασκαφής.

4. Άριστη απόδοση περπατήματος: χρησιμοποίηση της υψηλής ισχύος μηχανής περπατήματος. Η ροπή περπατήματος βελτιώνεται πολύ. Με τη βελτίωση της απόδοσης περπατήματος, μπορεί να οδηγήσει ομαλά στους ανώμαλους και λασπώδεις δρόμους. Αυξήστε την περιοχή επαφών μεταξύ του πιάτου διαδρομής και του εδάφους για να εξασφαλίσετε έξοχη σταθερότητα.

Νέα τεχνολογία Kobelco SK55SR

Η ισχυρή λειτουργία αποφυγής που παρουσιάζεται από τη νέα τεχνολογία (που αποφεύγει τον πίνακα) χρησιμοποιείται για τις συνεχείς διαδικασίες όπως η προετοιμασία, η αποφυγή, και τα υλικά οδόστρωσης εδάφους. Οι διαδικασίες κίνησης της γης δεν μπορούν να υποτιμηθούν. Η βελτίωση της αποδοτικότητας της κίνησης του χώματος θα αυξήσει το φόρτο εργασίας. Έτσι έχει αναπτυχθεί και έχει εξεταστεί. Με την κάμψη της επιφάνειας του πιάτου μπουλντόζων, δεν διαρρέει το ρύπο και την πέτρα. Δώστε το πλήρες παιχνίδι στην αποδοτική απόδοση αποφυγής. Ένα νέο πιάτο αποφυγής με τη νέες δομή και τις ιδιότητες έχει αναπτυχθεί. Η μεγάλη γωνία ανύψωσης του πιάτου μπουλντόζων είναι 38, τα οποία μπορούν να ξεφορτωθούν επιτυχώς από το φορτωτή. Το ίδιο το σώμα μπορεί επίσης ομαλά να εισαγάγει το φορτηγό.

Παράμετροι προϊόντων Kobelco 55SR

Έτος:2019
Λειτουργούν βάρος:5260
Εμπορικό σήμα μηχανών:Yanmar 4TNV88
Ώρες απασχόλησης:2001-4000
Ταχύτητα ταλάντευσης::8.8rpm
Δεξαμενή καυσίμων::53
Υδραυλική δεξαμενή πετρελαίου::42
Δύναμη:29.3
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Φαξ : 86-152-1569-3222
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)