Να στείλετε μήνυμα

Να εξαγάγει το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα 250-8 Kobelco είναι ανασκάπτοντας μηχανήματα

1
MOQ
negotiable
τιμή
Να εξαγάγει το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα 250-8 Kobelco είναι ανασκάπτοντας μηχανήματα
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όρος: Χρησιμοποιημένος
ΜΗΧΑΝΗ: Hino J05e
Δύναμη σκαψίματος κάδων::: 170
Ικανότητα κάδων:: 1.1m ³
Δύναμη σκαψίματος ραβδιών::: 119
Δύναμη:: 131
Υψηλό φως:

Εξάγοντας χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco

,

250 χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco

,

kobelco 250 μηχανήματα εκσκαφέων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: Kobelco
Αριθμό μοντέλου: 250-8
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων/πλαισίων
Χρόνος παράδοσης: 45days
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 4-5set/month
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Ο εκσκαφέας Kobelco είναι μια ιδιαίτερα αξιόπιστη και ευπροσάρμοστη μηχανή με ένα ευρύ φάσμα των ικανοτήτων. Είναι τέλειο για τις διάφορες εφαρμογές όπως η κατασκευή, η μεταλλεία, και ο εξωραϊσμός. Αυτός ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco τροφοδοτείται από μια μηχανή diesel και έχει έναν συνολικό λειτουργούντα χρόνο 2000 ωρών. Είναι εξοπλισμένο με ένα υδραυλικό σύστημα κίνησης και μια 1,1 κυβική ικανότητα κάδων μετρητών. Έχει μια μέγιστη προσιτότητα 25 μέτρων, που καθιστά την ιδανική για τους στόχους όπως το σκάψιμο, που φορτώνει, και που ανασκάπτει. Αυτός ο εκσκαφέας είναι αξιόπιστος, αποδοτικός, και εύκολο να λειτουργηθεί, κάνοντας το μια μεγάλη επιλογή για οποιαδήποτε εργασία.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco
  • Μηχανή: Hino J05E
  • Ποσότητα αλλαγής πετρελαίου μηχανών: 21
  • Έτος: 2018
  • DriveType: Υδραυλικός
  • Όρος: Χρησιμοποιημένος
 

Τεχνικές παράμετροι:

Ιδιότητες Αξία
Μηχανή Hino J05E
Έτος 2018
Εμπορικό σήμα Kobelco
MaxReach 25
FuelType Diesel
OperatingWeight 25000
Μετατόπιση: 5,123
Όρος Χρησιμοποιημένος
BucketCapacity 1.1
Δύναμη σκαψίματος ραβδιών: 119
 

Εφαρμογές:

Χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco

1.Kobelco οι εκσκαφείς είναι διάσημοι για την ανώτερες δύναμη, την απόδοση, και την αξιοπιστία τους. Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco είναι μια μεγάλη επιλογή για εκείνους που ψάχνουν μια βαρέων καθηκόντων μηχανή που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εργασία. Καυχάται μια ικανότητα κάδων 1,1 και ένα μέγιστο ύψος ανελκυστήρων 20, καθιστώντας το ιδανικό για τα προγράμματα ανασκαφής. Με καλά πάνω από 2000 ώρες της χρήσης, αυτός ο εκσκαφέας είναι βέβαιος να παρέχει τα έτη αξιόπιστης υπηρεσίας.

2.The ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco είναι η τέλεια προσθήκη σε οποιοδήποτε εργοτάξιο οικοδομής. Η ισχυρή μηχανή και το γερό σχέδιό της το καθιστούν ιδανικό για το σκάψιμο, trenching, και άλλους βαρέων καθηκόντων στόχους. Επιπλέον, τα προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειάς του εξασφαλίζουν ότι οι χειριστές προστατεύονται πάντα.

3.Choose ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco για το επόμενο πρόγραμμά σας και παίρνει την εργασία γίνοντη δεξιά. Αυτή η αξιόπιστη μηχανή είναι βέβαια να υπερβεί τις προσδοκίες σας με την ανώτερη απόδοση και τη μακράς διαρκείας διάρκειά της. Δοκιμάστε τη δύναμη Kobelco σήμερα!

 

Προσαρμογή:

Χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco

Αυτός ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco είναι μια μεγάλη επιλογή για το κατασκευαστικό πρόγραμμα σας. Έρχεται με έναν υδραυλικό τύπο κίνησης, μια ικανότητα κάδων 1,1, μια ανώτατη προσιτότητα 25, και μια ισχυρή μηχανή ιπποδύναμης 131. Με μόνο 2000 ώρες της χρήσης, αυτός ο εκσκαφέας Kobelco είναι βέβαιος να καταστήσει την εργασία σας ευκολότερη και γρηγορότερη.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία για το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα Kobelco

Η παροχή των ποιοτικών εκσκαφέων είναι η προτεραιότητά μας στο χρησιμοποιημένο εκσκαφέα Kobelco. Αφιερωνόμαστε στην παροχή των πελατών μας την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και της υπηρεσίας.

Η ομάδα επαγγελματικών και πεπειραμένων μηχανικών μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για τα προϊόντα μας και να παρέχει την τεχνική βοήθεια. Προσφέρουμε επίσης την επιτόπιες υπηρεσία και τις επισκευές για να εξασφαλίσουμε την παραμονή πελατών μας σε υπηρεσία.

Έχουμε ένα ευρύ φάσμα των ανταλλακτικών διαθέσιμων για τους πελάτες μας, και το πεπειραμένο προσωπικό μας είναι πάντα ευτυχές να βοηθήσει με οποιεσδήποτε έρευνες. Προσφέρουμε επίσης τα εκπαιδευτικά μαθήματα για να βοηθήσουμε να εξασφαλίσουμε τους πελάτες μας έχουμε τις δεξιότητες και τη γνώση για να ενεργοποιήσουμε ακίνδυνα τις μηχανές τους.

Στο χρησιμοποιημένο εκσκαφέα Kobelco, προσπαθούμε να παρέχουμε την καλύτερες εξυπηρέτηση πελατών και τη τεχνική υποστήριξη. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Φαξ : 86-152-1569-3222
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)