Να στείλετε μήνυμα

Μεταχειρισμένο 2018 Caterpillar 312C CAT Εξοπλισμός εκσκαφέα που χρησιμοποιείται για εκσκαφή 12000KG

1
MOQ
negotiable
τιμή
Μεταχειρισμένο 2018 Caterpillar 312C CAT Εξοπλισμός εκσκαφέα που χρησιμοποιείται για εκσκαφή 12000KG
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Πρότυπο: Εκσκαφείς
Βάρος: 12000kg
Διακινούμενη ταχύτητα: 3.4-5.5km/h
Δύναμη σκαψίματος ράβδων κάδων: 96kN
Όνομα προϊόντων: ΓΑΤΑ 307E
Αναρρίχηση της δυνατότητας: 70%
Ταχύτητα ταλάντευσης: 12.9rpm
Μέγιστο ύψος ανασκαφής: 8475mm
Υψηλό φως:

Χρησιμοποιημένος εκσκαφέας γατών 312c

,

312c εξοπλισμός εκσκαφέων γατών

,

Χρησιμοποιημένη κάμπια 312c

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ηνωμένες Πολιτείες
Μάρκα: CAT
Αριθμό μοντέλου: 312C
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων/πλαισίων
Χρόνος παράδοσης: 45days
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 4-5set/month
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Οι χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ είναι μια τέλεια επιλογή για εκείνους που ψάχνουν τον αξιόπιστο και οικονομικώς αποδοτικό εξοπλισμό. Οι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ χτίζονται για να διαρκέσουν και να προσφέρουν ένα μέγιστο βάθος ανασκαφής μέχρι 5550mm, με ένα 70% αναρριμένος στη δυνατότητα και μια δύναμη σκαψίματος κάδων μέχρι 62kN. Η ΓΑΤΑ 312 εκσκαφέας είναι ένα δημοφιλές πρότυπο για την πώληση το 2018, που προσφέρει την άριστες απόδοση και την αξιοπιστία. Εάν ψάχνετε μια χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ 312 εκσκαφέας για την πώληση το 2018, είστε βέβαιοι να βρείτε μια που ανταποκρίνεται στις ανάγκες, τον προϋπολογισμό, και τις απαιτήσεις απόδοσής σας.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ
 • Μέγιστο κάθετο βάθος σκαψίματος: 4970mm
 • Δύναμη σκαψίματος ράβδων κάδων: 96kN
 • Εμπορικό σήμα: ΓΑΤΑ
 • Αναρρίχηση της δυνατότητας: 70%
 • Μέγιστο ύψος ανασκαφής: 8475mm
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετροι Αξία
Πρότυπο ΓΑΤΑ 307E
Βάρος 12000KG
Dipper ικανότητα 0.55M ³
Δύναμη σκαψίματος κάδων 62kN
Μέγιστο βάθος ανασκαφής 5550mm
Μέγιστο κάθετο βάθος σκαψίματος 4970mm
Διακινούμενη ταχύτητα 3.4-5.5km/h
Δύναμη σκαψίματος ράβδων κάδων 96kN
Μέγιστη εκκαθάριση απορρίψεων 6095mm
 

Εφαρμογές:

Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας ΓΑΤΩΝ 312C είναι μια ιδανική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα των βιομηχανιών και των εφαρμογών. Αυτός ο εκσκαφέας είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρότυπα του εμπορικού σήματος ΓΑΤΩΝ και προσφέρει την ανώτερες απόδοση και την αξιοπιστία. Έχει μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής 1, και μια μέγιστη εκκαθάριση απορρίψεων 6095mm. Έχει επίσης μια εντυπωσιακή δυνατότητα αναρρίχησης 70%, και μια εντυπωσιακή δύναμη σκαψίματος ράβδων κάδων 96kN. Αυτή η μηχανή είναι ικανή μιας ταχύτητας ταλάντευσης 12.9rpm, και κατασκευάστηκε το 2018.

Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας ΓΑΤΩΝ 312C είναι καλοταιριασμένος για τα εργοτάξια οικοδομής, τις διαδικασίες μεταλλείας, τα προγράμματα κατεδάφισης, το δρόμο και τα προγράμματα κτηρίου γεφυρών, και περισσότερους. Είναι τέλειο για εκείνους που χρειάζονται μια αξιόπιστη, μηχανή υψηλής επίδοσης για το πρόγραμμά τους. Με το γερό σχέδιο και την ισχυρή μηχανή του, είναι σε θέση να χειριστεί τις σκληρές εργασίες εύκολα. Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας ΓΑΤΩΝ 312C είναι μια ιδανική επιλογή για εκείνους που χρειάζονται μια αξιόπιστη, ισχυρή μηχανή για το πρόγραμμά τους.

 

Προσαρμογή:

Χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ

Εμπορικό σήμα: ΓΑΤΑ

Πρότυπος αριθμός: 312C

Θέση προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες

Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1

Χρόνος παράδοσης: 45Days

Μέγιστο βάθος ανασκαφής: 5550mm

Έτος: 2018

Πρότυπο: Εκσκαφείς

Dipper ικανότητα: 0.55M ³

Μέγιστο ύψος ανασκαφής: 8475mm

Χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ 312 εκσκαφέας για την πώληση

Ψάχνοντας μια χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ 312 εκσκαφέας για την πώληση; Έχουμε την καλύτερη επιλογή της χρησιμοποιημένης ΓΑΤΑΣ 312 εκσκαφείς για πώληση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όλοι οι εκσκαφείς μας επιθεωρούνται, εξετάζονται και εγκρίνονται για την πώληση. Μας ελάτε σε επαφή με για να μάθετε περισσότερους για τη χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ μας 312 εκσκαφέας για την πώληση.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Χρησιμοποιημένες τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ

Χρησιμοποιημένα στα ΓΑΤΑ μέρη, παρέχουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιοτική τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ τους. Οι πεπειραμένοι και πεπειραμένοι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι για να παρέχουν την επιτόπιες υποστήριξη και τη συντήρηση για τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ σας. Μπορούμε να εντοπίσουμε και να επισκευάσουμε οποιοδήποτε ζήτημα που μπορείτε να έχετε, από τη δευτερεύουσα συντήρηση σε σημαντικές επισκευές. Παρέχουμε επίσης τα μέρη για τους όλους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ μας, που εξασφαλίζουν ότι ο εξοπλισμός σας τρέχει πάντα στο καλύτερό του.

Επιπλέον, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των υπηρεσιών για να βοηθήσουμε να κρατήσουμε τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ σας στο τοπ όρο. Προσφέρουμε τις προληπτικές υπηρεσίες συντήρησης, τις διαγνωστικές υπηρεσίες, και περισσότεροι. Προσφέρουμε επίσης ποικίλα εκπαιδευτικά μαθήματα για να σας βοηθήσουμε να μάθετε περισσότεροι για την κατάλληλες χρήση και τη συντήρηση των χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ σας. Η πεπειραμένη ομάδα τεχνικών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε για τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ σας.

Χρησιμοποιημένα στα ΓΑΤΑ μέρη, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών μας την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη και της υπηρεσίας για τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ τους. Η ομάδα πεπειραμένων τεχνικών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή λύση για τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ σας. Μας ελάτε σε επαφή με για να μάθετε σήμερα περισσότερων για τη χρησιμοποιημένες τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ μας.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Οι χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ συσκευάζονται και στέλνονται με τον ασφαλέστερο και ασφαλέστερο τρόπο, που εξασφαλίζει ότι φθάνουν ακίνδυνα και στον τέλειο όρο. Όλες οι αποστολές συσκευάζονται στα υψηλής ποιότητας κιβώτια και τυλίγονται με τα προστατευτικά υλικά όπως το περικάλυμμα, ο αφρός, και τα καλύμματα φυσαλίδων. Οι εκσκαφείς εξασφαλίζονται έπειτα με τα λουριά και το πλαστικό περικάλυμμα για να εξασφαλίσουν ότι δεν κινούνται κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Οι συσκευασίες τοποθετούνται έπειτα στις παλέτες και δένονται κάτω για την εύκολες φόρτωση και την εκφόρτωση.

Οι εκσκαφείς στέλνονται έπειτα χρησιμοποιώντας τους εμπιστευμένους μεταφορείς όπως τη Fedex, το UPS, ή DHL. Όλες οι αποστολές ακολουθούνται για να εξασφαλίσουν ότι οι συσκευασίες φθάνουν εγκαίρως και χωρίς οποιαδήποτε ζημία. Οι πληροφορίες καταδίωξης μοιράζονται επίσης με τον πελάτη για να παρέχουν σε τους τις αναπροσαρμογές στην πρόοδο της αποστολής.

 

FAQ:

Q&A για τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ
 • Q: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα των χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ;
  Α: Το εμπορικό σήμα των χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ είναι ΓΑΤΑ.
 • Q: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ;
  Α: Ο πρότυπος αριθμός χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ είναι 312C.
 • Q: Πού είναι η θέση προέλευσης των χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ;
  Α: Η θέση προέλευση των χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ είναι Ηνωμένες Πολιτείες.
 • Q: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ;
  Α: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ είναι 1.
 • Q: Πόσο καιρό είναι ο χρόνος παράδοσης χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ;
  Α: Ο χρόνος παράδοσης των χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ είναι 45Days.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86 15215693222
Φαξ : 86-152-1569-3222
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)