Να στείλετε μήνυμα

γήινος μετακινούμενος 75DVS εκσκαφέων 7Ton 2018 χρησιμοποιημένος Hyundai

1
MOQ
negotiable
τιμή
γήινος μετακινούμενος 75DVS εκσκαφέων 7Ton 2018 χρησιμοποιημένος Hyundai
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Έτος:: 2018
Λειτουργούν βάρος:: 7.24TON
Εμπορικό σήμα μηχανών:: Yangma 4tnv98-ζ
Μήκος ράβδων κάδων:: 1570
Ταχύτητα περπατήματος:: 4.7 / 2.9
Μέγιστη ροπή:: 24.5 / 1575
Υψηλό φως:

7Ton χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai

,

75DVS χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai

,

75DVS εκσκαφέας γήινων μετακινούμενων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κορέα
Μάρκα: Hyundai
Αριθμό μοντέλου: 75DVS
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων/πλαισίων
Χρόνος παράδοσης: 45days
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 4-5set/month
Περιγραφή προϊόντων

Η Hyundai 75DVS είναι μια σύγχρονη μηχανή αυτοκινήτων με πολλά πλεονεκτήματα. Εδώ είναι μερικά πιθανά πλεονεκτήματα προϊόντων:

1. Φιλικότερη προς το περιβάλλον, ισχυρότερη, γρηγορότερη, χαμηλότερη νέα Tier3 καυσίμων μηχανή κατανάλωσης, χαμηλότερα κόστη καυσίμων

2. Η καύση diesel είναι πλήρης και λεπτομερής, βελτιώνοντας πολύ την απόδοση

3. Πολλαπλάσιο σύστημα διήθησης καυσίμων για να εξασφαλίσει ανθεκτική χρήση μηχανών, μειώνοντας τις επιβλαβείς εκπομπές καυσαερίων, φιλικότερες προς το περιβάλλον.

4. Υψηλή αποδοτικότητα και ενέργεια - αποταμίευση: 75DVS η μηχανή χρησιμοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία μηχανών για να επιτύχει την υψηλότερη αποδοτικότητα καυσίμου και τις χαμηλότερες εκπομπές, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμων και την περιβαλλοντική ρύπανση.

5.High απόδοση: Η μηχανή μπορεί να παρέχει την παραγωγή υψηλότερης δύναμης και ροπής, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την απόδοση επιτάχυνσης και οδηγώντας τη σταθερότητα του οχήματος.

6. Χαμηλού θορύβου: Στο σχέδιο και την κατασκευή της μηχανής, η ειδική προσοχή πληρώνεται στη μείωση του θορύβου και της δόνησης της μηχανής

Σύγχρονο μεγαλύτερο κυριώτερο σημείο 75DVS

 

Υψηλότερη αξιοπιστία

η μηχανή 1.The Yangma 4tnv98-ζ έχει ένα μοναδικό σχέδιο, και ο αριθμός μερών είναι 40% λιγότερο από τα παρόμοια προϊόντα, το οποίο μειώνει πολύ την πιθανότητα των λαθών και μειώνει την πίεση στον κατάλογο μερών. Η συντήρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς τη χρήση των ειδικών εργαλείων, που καθιστά τη συντήρηση πολύ εύκολη. Χωρίς θυσία της δύναμης και της δύναμης, το βάρος της μηχανής γίνεται επίσης ελαφρύτερο.

2. Η μηχανή μπορεί να ανταποκριθεί στα πρότυπα εκπομπής χωρίς έλεγχο μηχανών, μπορεί να καλύψει τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις, και δεν ειναι απαραίτητο να επιβαρυνθείτε το κόστος της τεχνολογίας που δεν χρειάζεστε.

3. Το ισχυρές πιάτο μπουλντόζων και η φρουρά κυλίνδρων μπουλντόζων, που χρησιμοποιούνται για να προστατεύσει το μεγάλο πιάτο κάλυψης πιάτων μπουλντόζων μεγέθους όχι μόνο βελτιώνουν την αποδοτικότητα εργασίας αλλά και ενισχύουν τη διάρκεια της λειτουργώντας συσκευής.

4. Ισχυρός, ακριβής έλεγχος περιστροφής

Τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα απορρόφησης κλονισμού επιτρέπουν την ακριβή παύση και την ομαλή λειτουργία. Το αμάξι-τοποθετημένο σύστημα μειώνει τη δόνηση και την ταλάντευση. Ένα ιξώδες σύστημα εκμετάλλευσης εφαρμόζεται στην υποστήριξη αμαξιών για να παρέχει στο χειριστή ένα βελτιωμένο κάθισμα, και τα μειωμένα επίπεδα δόνησης και θορύβου επιτρέπουν στο χειριστή για να εργαστούν σε έναν υψηλότερου επιπέδου.

5. Ενισχυμένοι κάδος και σύνδεση κάδων

Η σφραγισμένη, διευθετήσιμη σύνδεση κάδων μειώνει την ένδυση στις καρφίτσες και τους δακτυλίους επιτρέποντας την ήρεμη λειτουργία. Οι συνδέσεις κάδων παρέχουν την άριστες διάρκεια και την αντοχή. Το πιάτο ενίσχυσης προστίθεται στο πιάτο λεπίδων, και ο κάδος ενίσχυσης αποτελείται από το παχύ πιάτο χάλυβα και το πρόσθετο δευτερεύον πιάτο

γήινος μετακινούμενος 75DVS εκσκαφέων 7Ton 2018 χρησιμοποιημένος Hyundai 0γήινος μετακινούμενος 75DVS εκσκαφέων 7Ton 2018 χρησιμοποιημένος Hyundai 1

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Φαξ : 86-152-1569-3222
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)