Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Τα μηχανήματα Feikuang έχουν 20 έτη εμπειρίας εξαγωγής, είναι μια επιχείρηση που εστιάζει στην αποκατάσταση των μεταχειρισμένων μηχανημάτων, η πώληση των μεταχειρισμένων μερών μηχανημάτων. Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει εμμείνει πάντα στην αρχή λειτουργίας λαϊκού και της ακεραιότητας, σύλλεξε τη βιομηχανία elites, συνδύασε την προηγμένες ξένες τεχνολογία πληροφοριών, διοικητικές τις μεθόδους και επιχειρηματική την εμπειρία με τη συγκεκριμένη πραγματικότητα των εσωτερικών επιχειρήσεων, για να παρέχει στις επιχειρήσεις μια μεγάλη έκταση των λύσεων, επιχειρήσεις βοήθειας για να βελτιώσει το διοικητικό επίπεδο και τη δυνατότητα παραγωγής, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις εμμένουν πάντα στην ανταγωνιστικότητα στον άγριο ανταγωνισμό αγοράς. Για να επιτύχει τη γρήγορη και σταθερή ανάπτυξη της επιχείρησης

Ιστορία

Το Fei Xieng Machinery Trading Company ιδρύθηκε το 2021, μετά από ένα έτος συνεχούς βελτίωσης και η καινοτομία, έχει διαμορφώσει τώρα ένα σύστημα της τέλειας μεταχειρισμένης εμπορικής επιχείρησης μηχανημάτων κατασκευής.

Υπηρεσία

Η ποιότητα πρώτα, έγκαιρη υπηρεσία, δίκαιη τιμή είναι η αρχή μας Η διαχείριση ακεραιότητας είναι η φιλοσοφία μας Υποσχέσεις, ακεραιότητα-βασισμένη στο, win-win συνεργασία. Να εργαστεί είναι χέρι-χέρι ο σκοπός μας. Εάν επιλέγετε Fei Xieng, η επιχείρηση θα είναι ευτυχής να σας εξυπηρετήσει, να μας αφήσετε να δημιουργήσουμε το καλύτερο μέλλον από κοινού.

Η ομάδα μας

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα της μηχανής, ένας μεγάλος αριθμός τεχνικού και προσωπικού συντήρησης έχει προσλήφθουν για να ελέγξει αυστηρά κάθε μηχανή για να εξασφαλίσει την απόδοση της μηχανής. Προκειμένου να βελτιωθεί η φήμη υπηρεσιών της επιχείρησης, η επιχείρηση πώλησε το μεταχειρισμένο εκσκαφέα στον υδραυλικό, τα πλαίσια, το κύκλωμα, και την επισκευή μηχανών. Έχουμε τους ανοικτούς και κλειστούς υδραυλικούς τομείς υψηλής δύναμης για τη δοκιμή των αντλιών, των μηχανών, και των υδραυλικών πεδίων δοκιμών βαλβίδων για τη δοκιμή των υδραυλικών βαλβίδων (διανομείς). Εάν όχι κατάλληλος, βάλτε αποφασιστικά ένα τέλος στις ξένες πωλήσεις, είναι βέβαιος να κάνει κάθε πελάτη από την επιχείρηση για να αγοράσει το σίγουρο υπόλοιπο μεταχειρισμένο εκσκαφέα. Όχι μόνο για την πλειοψηφία των χρηστών για το μεταχειρισμένο εκσκαφέα να παρέχει «άριστης ποιότητας»! Περισσότερος για την κατασκευή και την ανάπτυξη των μεταχειρισμένων μηχανημάτων έχει μια μεγάλη συμβολή.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. SHA
Τηλ.: : +86 15215693222
Φαξ : 86-152-1569-3222
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)