Να στείλετε μήνυμα

Μικρός μεταχειρισμένος εκσκαφέας Komatsu PC220-8 3,1km/H-5,5km/H Ταχύτητα ταξιδιού

1
MOQ
negotiable
τιμή
Μικρός μεταχειρισμένος εκσκαφέας Komatsu PC220-8 3,1km/H-5,5km/H Ταχύτητα ταξιδιού
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Μέγιστη ακτίνα εκσκαφέων: 10180mm
Μέγιστο κάθετο βάθος εκσκαφέων: 6010mm
Μέγιστο βάθος εκσκαφέων: 6920mm
Λειτουργούν βάρος: 22000kg
Έτος: 2018
Ικανότητα κάδων: 1.0m ³
Εκτιμημένη ταχύτητα: 2000rpm
Όνομα προϊόντων: KOMATSU 220-8
Υψηλό φως:

Η μικρή KOMATSU pc220 8

,

εκσκαφέας της KOMATSU pc220 8

,

PC220 μικρός εκσκαφέας της KOMATSU

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: KOMATSU
Αριθμό μοντέλου: 220-8
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων/πλαισίων
Χρόνος παράδοσης: 45days
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 4-5set/month
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της KOMATSU είναι μια ιδανική επιλογή για εκείνους που ψάχνουν ένα αξιόπιστο και οικονομικά αποδοτικό κομμάτι των μηχανημάτων. Αυτό το πρότυπο κατασκευάστηκε το 2018 και είναι εξοπλισμένο με ένα μέγιστο κάθετο βάθος εκσκαφέων 6010mm και μια μέγιστη ακτίνα εκσκαφέων 10180mm. Με ένα λειτουργούν βάρος 22000KG, αυτό το backhoe της KOMATSU είναι τέλειο για μια ευρεία ποικιλία των προγραμμάτων σκαψίματος και ανασκαφής. Είναι ένας εκσκαφέας της KOMATSU από δεύτερο χέρι, ο οποίος είναι ακόμα μια διαβεβαίωση της ποιότητας και της αξιοπιστίας του. Χρησιμοποιημενός digger της KOMATSU θα παράσχει στους χρήστες μια ισχυρή και αποδοτική απόδοση, που επιτρέπει σε τους για να ολοκληρώσει τις εργασίες ανασκαφής τους κατά τρόπο έγκαιρο και οικονομικώς αποδοτικό. Με τα υψηλής ποιότητας συστατικά του και ένα διαισθητικό ενδιάμεσο με τον χρήστη, αυτός ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της KOMATSU είναι μια άριστη επιλογή για εκείνους που ψάχνουν αξιόπιστα και οικονομικά αποδοτικά μηχανήματα.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της KOMATSU
  • KOMATSU 220 εκσκαφέας
  • Backhoe της KOMATSU
  • Εκτιμημένη ταχύτητα: 2000rpm
  • Μέγιστο κάθετο βάθος εκσκαφέων: 6010mm
  • Μέγιστο βάθος εκσκαφέων: 6920mm
  • Διακινούμενη ταχύτητα: 3.1-5.5km/h
  • Αναρρίχηση της δυνατότητας: 70%
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Αξία
Όνομα προϊόντων KOMATSU 220-8
Έτος 2018
Δύναμη 125KW
Ικανότητα κάδων 1.0m ³
Λειτουργούν βάρος 22000KG
Μέγιστο ύψος εκσκαφέων 10000mm
Αναρρίχηση της δυνατότητας 70%
Ταχύτητα ταλάντευσης 11.7rpm
Μέγιστο κάθετο βάθος εκσκαφέων 6010mm
Μέγιστη ακτίνα εκσκαφέων 10180mm
Μικρός μεταχειρισμένος εκσκαφέας Komatsu PC220-8 3,1km/H-5,5km/H Ταχύτητα ταξιδιού 0Μικρός μεταχειρισμένος εκσκαφέας Komatsu PC220-8 3,1km/H-5,5km/H Ταχύτητα ταξιδιού 1Μικρός μεταχειρισμένος εκσκαφέας Komatsu PC220-8 3,1km/H-5,5km/H Ταχύτητα ταξιδιού 2

Εφαρμογές:

Η KOMATSU 220-8, ένας χρησιμοποιημένος υβριδικός εκσκαφέας από τη KOMATSU, σχεδιάζεται με την προηγμένη ιαπωνική τεχνολογία. Έρχεται με ένα μέγιστο βάθος εκσκαφέων 6920mm, μια μέγιστη ακτίνα εκσκαφέων 10180mm, και ένα μέγιστο κάθετο βάθος εκσκαφέων 6010mm. Προσφέρει επίσης μια ικανότητα κάδων 1.0m ³, καθιστώντας το κατάλληλο για τις διάφορες εφαρμογές, όπως η μεταλλεία, η εξόρυξη, και η κατασκευή. Η KOMATSU PC5500 είναι ένας δημοφιλής χρησιμοποιημένος υβριδικός εκσκαφέας της KOMATSU, ο οποίος είναι διάσημος για τη υψηλή επίδοση του και για τη δυνατότητά του να εκτελέσει οποιαδήποτε εργασία εύκολα. Η προηγμένη υβριδική τεχνολογία της συνδυάζει τη δύναμη μιας εσωτερικής μηχανής με την ακρίβεια μιας ηλεκτρικής μηχανής κίνησης να προβλέψει την ανώτερες εξουσία και την αποδοτικότητα. Είναι επίσης εξοπλισμένο με την αντίληψη της τεχνολογίας, η οποία ελέγχει και ρυθμίζει την ταχύτητα μηχανών ανάλογα με το φορτίο, που κάνει το μια ιδανική επιλογή για τις διαδικασίες ανασκαφής.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη υπηρεσία για το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα της KOMATSU

Ψάχνετε έναν χρησιμοποιημένο εκσκαφέα της KOMATSU; Μην κοιτάξτε όχι πιό αργότερα! Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της KOMATSU μας είναι μια τέλεια επιλογή για τις ανάγκες σας. Αυτός ο εκσκαφέας γίνεται από τη KOMATSU με τον πρότυπο αριθμό 220-8. Είναι αρχικά από την Ιαπωνία και έχει μια δυνατότητα αναρρίχησης 70%. Έχει μια διακινούμενη ταχύτητα 3.1-5.5km/h και το μέγιστο ύψος εκσκαφέων του είναι 10000mm. Η ταχύτητα ταλάντευσης αυτού του εκσκαφέα είναι 11.7rpm.

Επιλέξτε το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα της KOMATSU μας και απολαύστε τη μεγάλες απόδοση και την αξιοπιστία του. Έχει επιθεωρηθεί και έχει εξεταστεί για να συναντήσει τους βιομηχανικά τυποποιημένους. Με αυτόν τον εκσκαφέα, μπορείτε να πάρετε την εργασία γίνοντη αποτελεσματικά και γρήγορα.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία για το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα της KOMATSU

Παρέχουμε την περιεκτικές τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για το χρησιμοποιημένο προϊόν εκσκαφέων της KOMATSU μας. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε. Μπορούμε να παρέχουμε τις αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις πτυχές της λειτουργίας, της συντήρησης, και της ανίχνευσης μηχανικών βλαβών του προϊόντος. Το προσωπικό υπηρεσιών μας μπορεί επίσης να παρέχει τις επιτόπια επισκευές και τη συντήρηση, καθώς επίσης και τη μακρινή διαγνωστική υποστήριξη.

Προσφέρουμε επίσης μια περιεκτική εξουσιοδότηση τα σε όλα χρησιμοποιημένα προϊόντα εκσκαφέων της KOMATSU μας, η οποία καλύπτει και τα μέρη και την εργασία. Η εξουσιοδότησή μας ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία της αγοράς. Επιπλέον, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορείτε να έχετε.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της KOMATSU θα συσκευαστεί ασφαλώς και θα σταλεί σε μια παλέτα ή ένα κλουβί για να εξασφαλίσει ότι μεταφέρεται ακίνδυνα από τον πωλητή στον αγοραστή. Όλα τα συστατικά του εκσκαφέα θα στερεωθούν ασφαλώς στην παλέτα ή το κλουβί χρησιμοποιώντας το κατάλληλο δέσιμο και να γεμίσουν. Η παλέτα ή το κλουβί θα ονομαστεί σαφώς με τις λεπτομέρειες ναυτιλίας, συμπεριλαμβανομένου του βάρους και του μεγέθους του εκσκαφέα.

Ο εκσκαφέας θα σταλεί μέσω του εδάφους ή της εναέριας μεταφοράς, ανάλογα με τη θέση του αγοραστή και τις ανάγκες. Ο πωλητής θα εξασφαλίσει ότι ο εκσκαφέας ασφαλώς και ακίνδυνα φορτώνεται και ξεφορτώνεται κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Ο πωλητής θα παράσχει επίσης τις πληροφορίες καταδίωξης έτσι ώστε ο αγοραστής μπορεί να παρακολουθήσει της προόδου του εκσκαφέα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

 

FAQ:

.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86 15215693222
Φαξ : 86-152-1569-3222
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)