Να στείλετε μήνυμα

Βιομηχανικό Kobelco 350 μηχανή 350-8 κίνησης της γης εκσκαφέων

1
MOQ
negotiable
τιμή
Βιομηχανικό Kobelco 350 μηχανή 350-8 κίνησης της γης εκσκαφέων
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
DriveType: Υδραυλικός
Ιπποδύναμη: 196.9
Όρος: Χρησιμοποιημένος
BucketCapacity: 1.6
Πρότυπο: Εκσκαφέας
Διακινούμενη ταχύτητα:: 3.3-5.6km/h
μέγιστη εκκαθάριση απορρίψεων:: 7370mm
Ταχύτητα ταλάντευσης:: 10rpm
Υψηλό φως:

Βιομηχανικό kobelco 350 εκσκαφέας

,

Kobelco 350 κίνησης της γης εκσκαφέας

,

Μηχανή γήινων εκσκαφέων Kobelco

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: Kobelco
Αριθμό μοντέλου: 350-8
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων/πλαισίων
Χρόνος παράδοσης: 45days
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 4-5set/month
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Αυτός ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco είναι ένα πρότυπο του 2018, με ένα λειτουργούν βάρος 34700 λιβρών και μόνο 2000 ωρών χρησιμοποιημένος. Είναι ένας αξιόπιστος εκσκαφέας με μια λαστιχένια διαδρομή, καθιστώντας το τέλειο για οποιαδήποτε εργασία. Αυτός ο εκσκαφέας από Kobelco είναι μια μεγάλη επιλογή για εκείνους που ψάχνουν έναν εκσκαφέα που μπορεί να χειριστεί οποιαδήποτε εργασία. Είναι ισχυρό, ανθεκτικό, και αποδοτικό, κάνοντας το την τέλεια επιλογή για οποιοδήποτε πρόγραμμα. Με τη λαστιχένια διαδρομή του, είναι σε θέση να χειριστεί τη σκληρή έκταση και μπορεί να κάνει τη γρήγορη εργασία οποιασδήποτε εργασίας. Αυτός ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που χρειάζονται έναν αξιόπιστο και ισχυρό εκσκαφέα.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco
  • Έτος: 2018
  • Μέγιστη ακτίνα σκαψίματος: 11260mm
  • μέγιστο βάθος ανασκαφής: 7560mm
  • OperatingWeight: 34700
  • Πρότυπο: Εκσκαφέας
 

Τεχνικές παράμετροι:

Περιγραφή Αξία
Πρότυπο Εκσκαφέας
Όρος Χρησιμοποιημένος
Έτος 2018
Μηχανή HINO
Ιπποδύναμη 196.9
Τύπος κίνησης Υδραυλικός
Λειτουργούν βάρος 34700
μέγιστη εκκαθάριση απορρίψεων: 7370mm
μέγιστο ύψος ανασκαφής: 10580mm
Ικανότητα κάδων 1.6
 

Εφαρμογές:

Ένας χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco σχεδιάζεται για ποικίλες εφαρμογές. Έχει ένα συνολικό λειτουργούν βάρος 34700 λιβρών και μιας ικανότητας κάδων 1,6 κυβικός-ποδιών. Αυτή η ευπροσάρμοστη μηχανή έχει χρησιμοποιηθεί για συνολικά 2000 ώρες, όμως είναι ακόμα στο μεγάλο όρο, που επιτρέπει σε τον για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε στόχο.

Ο εκσκαφέας Kobelco είναι τέλειος για οποιαδήποτε εργασία κατασκευής ή κατεδάφισης. Είναι σε θέση, και ποικίλα υλικά εύκολα. Αυτός ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας είναι επίσης μεγάλος για τον εξωραϊσμό, δεδομένου ότι μπορεί γρήγορα και αποτελεσματικά να κινήσει το χώμα και άλλα υλικά. Οι εκσκαφείς Kobelco χρησιμοποιούνται επίσης για τους δρόμους καθαρίσματος, τις σκάβοντας τάφρους, και άλλους παρόμοιους στόχους.

Εάν ψάχνετε έναν χρησιμοποιημένο εκσκαφέα για μια εργασία κατασκευής ή ένα πρόγραμμα εξωραϊσμού, ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco είναι μια μεγάλη επιλογή. Με το λειτουργούν βάρος 34700 λιβρών της, ικανότητα κάδων 1,6 κυβικός-ποδιών, και 2000 ώρες της χρήσης, αυτή η μηχανή είναι βέβαια να είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για να έρθει για πολλά χρόνια.

 

Προσαρμογή:

 

Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Kobelco είναι μια μεγάλη επιλογή για τις ανάγκες ανασκαφής σας! Με ένα MaxReach 25, ένα BucketCapacity 1,6, ένα MaxDigDepth 15, και ένα MaxLiftHeight 20, θα είστε βέβαιοι να πάρετε την εργασία γίνοντη γρήγορα και αποτελεσματικά. Συν, μπορείτε να είστε βέβαιοι στην ποιότητα και την αξιοπιστία του εμπορικού σήματος Kobelco.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

 

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία για το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα Kobelco

Παρέχουμε την περιεκτικές τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα Kobelco. Η ομάδα πεπειραμένων τεχνικών μας και οι μηχανικοί εκπαιδεύονται για να ανιχνευήσουν λάθη και να εντοπίσουν οποιαδήποτε ζητήματα με τη μηχανή. Παρέχουμε τη συντήρηση, την επισκευή, και τις υπηρεσίες ανταλλακτικών για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη λειτουργία της μηχανής. Επιπλέον, προσφέρουμε μια άμεση επικοινωνία εξυπηρέτησης πελατών 24/7, όπου οι πελάτες μπορούν να πάρουν βοήθεια με οποιαδήποτε τεχνικά ζητήματα που μπορούν να έχουν.

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Φαξ : 86-152-1569-3222
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)