Να στείλετε μήνυμα

Παραδοσιακοί χρησιμοποιημένοι δύναμη εκσκαφείς 308E ΓΑΤΩΝ 8 τόνος για τα κατασκευαστικά προγράμματα

1
MOQ
negotiable
τιμή
Παραδοσιακοί χρησιμοποιημένοι δύναμη εκσκαφείς 308E ΓΑΤΩΝ 8 τόνος για τα κατασκευαστικά προγράμματα
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Διακινούμενη ταχύτητα (km/h): 3.2/5.1
dipper ικανότητα: 0.31m ³
Κατασκευαστής: Κοινοπραξία/εισαγωγή
Βάρος: 7760KG
Όνομα προϊόντων: ΓΑΤΑ 308E
Κάδος: Backhoe
Αναρρίχηση της ικανότητας (%): 30°
Μήκος ραβδιών (χιλ.): 1820 (προαιρετικά 2210)
Υψηλό φως:

8 χρησιμοποιημένοι τόνος εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ

,

308E χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ

,

8 εκσκαφέας γατών τόνου 308e

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ηνωμένες Πολιτείες
Μάρκα: CAT
Αριθμό μοντέλου: 308Ε
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων/πλαισίων
Χρόνος παράδοσης: 45days
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 4-5set/month
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Οι χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που ψάχνουν μια αξιόπιστη, ισχυρή και παραγωγική μηχανή. Το πρότυπο ΓΑΤΩΝ 308E είναι το πιό αργά στη σειρά ΓΑΤΏΝ, που προσφέρει μια εντυπωσιακή διακινούμενη ταχύτητα 3,2 έως 5,1 km/h, dipper ³ 0.31M μια ικανότητα και μια παραδοσιακή δύναμη. Είναι επίσης ένα προϊόν κοινοπραξίας/εισαγωγών, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την απόδοση. Για εκείνους που ψάχνουν έναν χρησιμοποιημένο εκσκαφέα ΓΑΤΩΝ για την πώληση, η ΓΑΤΑ 308E είναι η ιδανική επιλογή, που προσφέρει την ανώτερες δύναμη και την απόδοση.

Η ΓΑΤΑ 308E είναι ο τέλειος εκσκαφέας για ποικίλες εφαρμογές, από τα μικρομεσαία κατασκευαστικά προγράμματα. Η εντυπωσιακή δύναμη, η διακινούμενες ταχύτητα και dipper της η ικανότητα το κάνουν μια αξιόπιστη και αποδοτική επιλογή για οποιαδήποτε εργασία. Με την εντυπωσιακές διάρκεια και την αξιοπιστία του, είναι βέβαιο να διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια, παρέχοντας σε σας μια οικονομικώς αποδοτική και αξιόπιστη μηχανή.

Εάν ψάχνετε μια χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ 312 εκσκαφέας για την πώληση, η ΓΑΤΑ 308E είναι η ιδανική επιλογή. Με την εντυπωσιακή απόδοσή της, η παραδοσιακή δύναμη και η ποιότητα κοινοπραξίας/εισαγωγών, αυτό είναι η τέλεια μηχανή για οποιαδήποτε εργασία. Η ανώτερες δύναμη και η απόδοσή της το κάνουν την ιδανική επιλογή για εκείνους που ψάχνουν έναν αξιόπιστο και οικονομικώς αποδοτικό χρησιμοποιημένο εκσκαφέα ΓΑΤΩΝ.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ
 • Μήκος ραβδιών (χιλ.): 1820 (προαιρετικά 2210)
 • Κατασκευαστής: Κοινοπραξία/εισαγωγή
 • Dipper ικανότητα: 0.31M ³
 • Διακινούμενη ταχύτητα (km/h): 3.2/5.1
 • Βάρος: 7760KG
 • Λέξεις κλειδιά: η χρησιμοποιημένη γάτα 312, χρησιμοποιημένη γάτα 312 για την πώληση, χρησιμοποίησε τη γάτα 312 εκσκαφέας για την πώληση, χρησιμοποιημένη γάτα 312 εκσκαφέας
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετροι Λεπτομέρειες
Dipper ικανότητα 0.31M ³
Διακινούμενη ταχύτητα (km/h) 3.2/5.1
Μήκος ραβδιών (χιλ.) 1820 (προαιρετικά 2210)
Δύναμη Παραδοσιακή δύναμη
Λειτουργούν βάρος 7760KG
Χωρητικότητα 8
Έτος 2018
Πρότυπο Εκσκαφείς
Δύναμη σκαψίματος κάδων (kN) 57.1
Κατασκευαστής Κοινοπραξία/εισαγωγή
 

Εφαρμογές:

Οι χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ είναι η τέλεια επιλογή για τα προγράμματά σας κατασκευής και κατεδάφισης. Αυτό το πρότυπο, η ΓΑΤΑ 308E, είναι ένας εκσκαφέας 8 τόνου με ένα μήκος ραβδιών 1820 χιλ. (προαιρετικά 2210 χιλ.) και μια ικανότητα κάδων 0.31m ³. Είναι μια αξιόπιστη και ισχυρή μηχανή που είναι εύκολο να λειτουργηθεί και να διατηρήσει. Dipper της η ικανότητα είναι 0.31M ³, κάνοντας το την τέλεια επιλογή για ποικίλα προγράμματα κατασκευής και κατεδάφισης. Αυτή η χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ 312 είναι για την πώληση, έτσι μπορείτε να έχετε την αξιόπιστη και ισχυρή μηχανή σας χωρίς την παρενόχληση. Αγοράστε μια χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ 312 για την πώληση και πάρτε την εργασία γίνοντη γρήγορα και αποτελεσματικά με έναν εκσκαφέα που χτίζεται για να διαρκέσει.

 

Προσαρμογή:

Χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ

Εμπορικό σήμα: ΓΑΤΑ

Πρότυπος αριθμός: 308E

Θέση προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες

Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1

Χρόνος παράδοσης: 45Days

Μήκος ραβδιών (χιλ.): 1820 (προαιρετικά 2210)

Δύναμη σκαψίματος κάδων (kN): 57.1

Έτος: 2018

Αναρρίχηση της ικανότητας (%): 30°

Όνομα προϊόντων: ΓΑΤΑ 308E

Χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ 312 εκσκαφέας για την πώληση

Ψάχνετε μια χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ 312 εκσκαφέας για την πώληση; Μην φανείτε όχι αργότερα από τον εκτενή κατάλογο χρησιμοποιημένης ΓΑΤΑΣ μας 312 εκσκαφείς. Έχουμε μια ευρεία επιλογή της χρησιμοποιημένης ΓΑΤΑΣ 312 εκσκαφείς στο απόθεμα, που κυμαίνεται από το έτος 2018 τα πρότυπα ως τα προηγούμενα πρότυπα. Κάθε μια από τη χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ μας 312 εκσκαφείς επιθεωρείται λεπτομερώς και εξετάζεται για να εξασφαλίσει τοπ απόδοση. Προσφέρουμε στην ανταγωνιστική τιμολόγηση την σε όλη χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ μας 312 τους εκσκαφείς για την πώληση έτσι μπορείτε να πάρετε την καλύτερη αξία για τα χρήματά σας.

Χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ 312

Εάν ψάχνετε τη χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ 312 εκσκαφείς, έχετε έρθει στη σωστή θέση. Η χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ μας 312 εκσκαφείς χτίζεται για να διαρκέσει και έχει ως σκοπό να παραδώσει την ανώτερη απόδοση. Η χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ μας 312 εκσκαφείς έρχεται με ένα μήκος ραβδιών 1820mm (προαιρετικά 2210mm), μια δύναμη σκαψίματος κάδων του kN 57,1, και μια ικανότητα αναρρίχησης 30%. Εγγυώμαστε ότι κάθε μια από τη χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ μας 312 εκσκαφείς είναι της υψηλότερης ποιότητας και είναι στον άριστο όρο.

Χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ 312 για την πώληση

Προσφέρουμε στην καλύτερη επιλογή της χρησιμοποιημένης ΓΑΤΑΣ 312 τους εκσκαφείς για την πώληση. Κάθε μια από τη χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ μας 312 εκσκαφείς έρχεται με μια εγγύηση της ποιότητας και της απόδοσης. Εγγυώμαστε ότι κάθε μια από τη χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ μας 312 εκσκαφείς έρχεται με ένα μήκος ραβδιών 1820mm (προαιρετικά 2210mm), μια δύναμη σκαψίματος κάδων του kN 57,1, και μια ικανότητα αναρρίχησης 30%. Η όλη χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ μας 312 για την πώληση έχει επιθεωρηθεί λεπτομερώς και έχει εξεταστεί για να εξασφαλίσει τοπ απόδοση.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Χρησιμοποιημένες τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ

Οι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ είναι αξιόπιστες, ανθεκτικές, και αποδοτικές μηχανές. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα της τεχνικής υποστήριξης και της υπηρεσίας για τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ μας.

Η ομάδα τεχνικών μας και οι επαγγελματίες είναι διαθέσιμοι για να ανιχνευήσουν λάθη οποιοδήποτε ζήτημα που μπορείτε με το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα ΓΑΤΩΝ σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε το πρόβλημα, να προτείνετε τις λύσεις, και να παρέχετε τις οδηγίες σχετικά με το πώς στο καλύτερο διατηρήστε τη μηχανή σας.

Προσφέρουμε ποικίλες υπηρεσίες για τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ μας, που περιλαμβάνουν:

 • Κανονικές συντήρηση και επιθεωρήσεις
 • Διάγνωση και επισκευή οποιωνδήποτε ζητημάτων
 • Ανίχνευση μηχανικών βλαβών και επίλυση προβλήματος
 • Άκρες κατάρτισης και ασφάλειας χειριστών

Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της καλύτερης υπηρεσίας και υποστήριξης για το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα ΓΑΤΩΝ σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε τη βοήθεια με τη μηχανή σας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Οι χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ συσκευάζονται και στέλνονται μέσω των κοινών μεταφορέων συμπεριλαμβανομένων των φορτηγών, των τραίνων, και των σκαφών.

Η συσκευασία των χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ σχεδιάζεται για να προστατεύσει τη μηχανή από τη ζημία κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας και της αποθήκευσης. Τα υλικά συσκευασίας επιλέγονται για τη δυνατότητά τους να προστατεύσουν τη μηχανή από τη σκόνη, το ρύπο, και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Οι συσκευασίες σχεδιάζονται για να είναι εύκολο να ανοιχτούν και να χειριστούν, και αποτελούνται από τα ανθεκτικά υλικά όπως το χαρτόνι, το πλαστικό, και ο αφρός.

Η ναυτιλία των χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ γίνεται σύμφωνα με τους βιομηχανικά τυποποιημένους, και οι μηχανές ακολουθούνται για να εξασφαλίσουν την ασφαλή άφιξή τους. Όλη η απαραίτητη γραφική εργασία ολοκληρώνεται και οι μηχανές επιθεωρούνται πρίν στέλνονται στον τελικό προορισμό τους.

 

FAQ:

Q: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα των χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ;
Α: Το εμπορικό σήμα είναι ΓΑΤΑ.
Q: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός των χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ;
Α: Ο πρότυπος αριθμός είναι 308E.
Q: Πού είναι οι χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ από;
Α: Οι χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ είμαι από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Q: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής για τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ;
Α: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής για τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ είναι 1.
Q: Πόσο καιρό παίρνει για να παραδώσει τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ;
Α: Ο χρόνος παράδοσης για τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ είναι 45 ημέρες.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86 15215693222
Φαξ : 86-152-1569-3222
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)