Να στείλετε μήνυμα

Οι μέσου μεγέθους χρησιμοποιημένοι χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς 349E ΓΑΤΩΝ κύλησαν 49 τόνο

1
MOQ
negotiable
τιμή
Οι μέσου μεγέθους χρησιμοποιημένοι χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς 349E ΓΑΤΩΝ κύλησαν 49 τόνο
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Χωρητικότητα (τόνος): 49
Πρότυπο: Μέσος φορτωτής ροδών
Εκτιμημένη δύναμη (Kw/rpm): 283
Έτος: 2018
Όνομα προϊόντων: ΓΑΤΑ 349E
Εμπορικό σήμα: ΓΑΤΑ 349E
Λειτουργούν βάρος (κλ): 46285
Ικανότητα κάδων (μ ³): 1.8-3.11
Υψηλό φως:

49Tonne χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ

,

349E χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ

,

Μέσος εκσκαφέας γατών 349e

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ηνωμένες Πολιτείες
Μάρκα: CAT
Αριθμό μοντέλου: 349E
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων/πλαισίων
Χρόνος παράδοσης: 45days
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 4-5set/month
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Οι χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ είναι μια μεγάλη επιλογή για εκείνους που επιδιώκουν μια αξιόπιστη και αποδοτική μηχανή που μπορεί εύκολα να χειριστεί ποικίλες εργασίες. Με μια διακινούμενη ταχύτητα 4,5 km/h, ενός μέσου προτύπου φορτωτών ροδών, και μιας ικανότητας κάδων που κυμαίνεται από 1,8 έως 3,11 μ ³, αυτοί οι εκσκαφείς παρέχουν μια ισχυρή όμως αποδοτική λύση για τα κατασκευαστικά προγράμματα. Η χωρητικότητα των στάσεων μηχανών σε 49 τόνους, και η ταχύτητα ταλάντευσης είναι 8,7 περιστροφή/λεπτό. Οι χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ 349E για την πώληση είναι μια άριστη επιλογή για εκείνους που ψάχνουν μια αξιόπιστη και ανθεκτική μηχανή σε μια προσιτή τιμή.

Το πρότυπο 349E των χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΏΝ προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό δύναμης και απόδοσης. Η τραχιά κατασκευή και το γερό σχέδιό της το κάνουν μια μεγάλη επιλογή για την πρόκληση των εργασιών, ενώ η ταχύτητα ταλάντευσης 8,7 περιστροφών/λεπτό της εξασφαλίζει ότι ο εκσκαφέας μπορεί να κινηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά από έναν στόχο προς τον επόμενο. Με μια ικανότητα κάδων 1,8 έως 3,11 μ ³, μπορεί εύκολα να χειριστεί ποικίλους στόχους. Με τη βαρέων καθηκόντων κατασκευή του, μπορεί εύκολα να αντισταθεί τη φθορά λόγω χρήσης συνεχιζόμενη να παρέχει την αξιόπιστη απόδοση.

Οι χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ 349E για την πώληση είναι μια μεγάλη επιλογή για εκείνους που ψάχνουν μια αξιόπιστη και αποδοτική μηχανή. Με το γερό σχέδιο και την υψηλής ποιότητας κατασκευή του, είναι μια μεγάλη επιλογή για οποιοδήποτε κατασκευαστικό πρόγραμμα. Η αποδοτική ταχύτητα ταλάντευσης και η μεγάλη ικανότητα κάδων της το κάνουν μια ιδανική επιλογή για μια ευρεία ποικιλία των στόχων. Για εκείνους που ψάχνουν έναν προσιτό και αξιόπιστο εκσκαφέα, οι χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ 349E για την πώληση είναι μια μεγάλη επιλογή.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ
 • Όνομα προϊόντων: ΓΑΤΑ 349E
 • Πρότυπο μηχανών: Γάτα C13 ACERT
 • Έτος: 2018
 • Εκτιμημένη δύναμη (kw/rpm): 283
 • Μετατόπιση (λ): 12.5
 • Χρησιμοποιημένος εκσκαφέας ΓΑΤΩΝ 349E για την πώληση
 • Χρησιμοποιημένος εκσκαφέας ΓΑΤΩΝ 349E για την πώληση
 • Χρησιμοποιημένη ΓΑΤΑ 349E για την πώληση
 

Τεχνικές παράμετροι:

Ιδιότητες Αξία
Ικανότητα κάδων (μ ³) 1.8-3.11
Λειτουργούν βάρος (κλ) 46285
Εκτιμημένη δύναμη (kw/rpm) 283
Πρότυπο Μέσος φορτωτής ροδών
Έτος 2018
Ταχύτητα ταλάντευσης (περιστροφή/λεπτό) 8.7
Μήκος βραχιόνων (χιλ.) 7400/6900/6550
Εμπορικό σήμα ΓΑΤΑ 349E
Χωρητικότητα (τόνος) 49
Μετατόπιση (λ) 12.5
 

Εφαρμογές:

Οι χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ είναι η ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε κατασκευαστικού προγράμματος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ποικίλες εφαρμογές. Το πρότυπο ΓΑΤΩΝ 349E είναι ένας αξιόπιστος, ισχυρός και αποδοτικός εκσκαφέας που είναι η τέλεια επιλογή για οποιοδήποτε πρόγραμμα. Αυτό το πρότυπο 2018 χαρακτηρίζει μια μηχανή γατών C13 ACERT με μια ταχύτητα ταλάντευσης 8,7 περιστροφών/λεπτό και ένα μήκος ραβδιών του 4300/3900/3350 χιλ. Σχεδιάζεται για τη μέγιστες αποδοτικότητα και την απόδοση, με μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής 1 και το χρόνο παράδοσης 45 ημερών. Οι χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ προσφέρουν την ανώτερη ποιότητα και την αξιοπιστία, και το εμπορικό σήμα ΓΑΤΩΝ είναι διάσημο για τη διάρκεια και την απόδοσή του. Εάν ψάχνετε έναν χρησιμοποιημένο εκσκαφέα ΓΑΤΩΝ 349E για την πώληση, ή μια χρησιμοποιημένη ΓΆΤΑ 349E, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι παίρνετε μια αξιόπιστη, ισχυρή και αποδοτική μηχανή.

 

Προσαρμογή:

Χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ
 • Εμπορικό σήμα: ΓΑΤΑ
 • Πρότυπος αριθμός: 349H
 • Θέση προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες
 • Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1
 • Χρόνος παράδοσης: 45Days
 • Μετατόπιση (λ): 12.5
 • Εκτιμημένη δύναμη (kw/rpm): 283
 • Έτος: 2018
 • Λειτουργούν βάρος (κλ): 46285
 • Διακινούμενη ταχύτητα (km/h): 4.5

Είμαστε ειδικευμένοι στην προσφορά των χρησιμοποιημένων εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ, ειδικά χρησιμοποιημένη γάτα 312 για την πώληση, χρησιμοποιημένη γάτα 312 εκσκαφέας για την πώληση, χρησιμοποιημένη γάτα 312 εκσκαφέας, και γάτα 312 εκσκαφέας για την πώληση.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Χρησιμοποιημένες τεχνική υποστήριξη & υπηρεσίες εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ

Στη ΓΑΤΑ, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να κρατηθεί το χρησιμοποιημένο τρέξιμο εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ σας ομαλά και αποτελεσματικά. Γίαυτό προσφέρουμε μια περιεκτική σειρά των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης για να κρατήσουμε τον εξοπλισμό σας στο καλύτερό της.

Υπηρεσίες Onsite

Οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας μπορούν να έρθουν στην περιοχή σας και να παρέχουν τις υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ σας. Μπορούμε να βοηθήσουμε να κρατήσουμε το τρέξιμο εξοπλισμού σας ομαλά και αποτελεσματικά και να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε το δαπανηρό χρόνο διακοπής.

Μακρινή τεχνική υποστήριξη

Εάν έχετε το πρόβλημα με τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ σας, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας μπορεί να παρέχει τη μακρινή βοήθεια. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε το πρόβλημα και να παρέχετε τις συμβουλές ανίχνευσης μηχανικών βλαβών για να σας βοηθήσουμε να επιστρέψετε στη διαδρομή.

Μέρη & εξαρτήματα

Προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή των μερών και των εξαρτημάτων για τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ. Εάν χρειάζεστε τα μέρη αντικατάστασης ή θέλετε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας, έχουμε τα σωστά συστατικά για να κρατήσουμε τους εκσκαφείς σας στο καλύτερό τους.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ

Οι χρησιμοποιημένοι εκσκαφείς ΓΑΤΩΝ στέλνονται χαρακτηριστικά σε ποικίλες μεθόδους ανάλογα με το πρότυπο, το μέγεθος, και το βάρος της μονάδας. Για τις μικρότερες, ελαφρύτερες μονάδες, χρησιμοποιούμε γενικά τα επίπεδης βάσης φορτηγά ή τα εξειδικευμένα ρυμουλκά. Για τους μεγαλύτερους εκσκαφείς, χρησιμοποιούμε τα ημιρυμουλκούμενα οχήματα με εξειδικευμένο μετακινούμαστε που μπορεί να ρυθμιστεί για να προσαρμόσει τα διαφορετικά μεγέθη και τα βάρη.

Για όλες τις αποστολές, χρησιμοποιούμε έναν συνδυασμό συρρικνωνόμαστε τα λουριά περικαλυμμάτων και αναστολέων για να εξασφαλίσουμε τη μονάδα σε ισχύ. Χρησιμοποιούμε επίσης ποικίλα άλλα υλικά συσκευασίας, όπως το χαρτόνι, ο αφρός, και το περικάλυμμα φυσαλίδων, για να προστατεύσουμε τη μονάδα κατά τη διάρκεια της διέλευσης.

Προσφέρουμε επίσης μια προαιρετική υπηρεσία παράδοσης «άσπρων γαντιών» για τους πελάτες που απαιτούν έναν υψηλότερου επιπέδου της προστασίας και της ευκολίας. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει τη χρήση των εξειδικευμένων καλυμμάτων και των λουριών για να εξασφαλίσει ότι η μονάδα παραδίδεται στον τέλειο όρο.

 

FAQ:

.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86 15215693222
Φαξ : 86-152-1569-3222
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)