Να στείλετε μήνυμα

Κορέας Εισαγόμενο Υδραυλικό Μεταχειρισμένο Hyundai Excavator 225-9 Automatic Deceleration

1
MOQ
negotiable
τιμή
Κορέας Εισαγόμενο Υδραυλικό Μεταχειρισμένο Hyundai Excavator 225-9 Automatic Deceleration
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Μετατόπιση:: 5.9L
ΜΗΧΑΝΗ: Cummins
Δύναμη σκαψίματος ραβδιών:: 106.2kN
Συνολικό πλάτος μεταφορών:: 2990mm
Μέγιστη ακτίνα σκαψίματος:: 9980mm
Μέγιστο ύψος σκαψίματος:: 9600mm
Δύναμη σκαψίματος κάδων: 151.6kN
Συνολικό μήκος μεταφορών:: 9550mm
Υψηλό φως:

225-9 χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai

,

Υδραυλικός χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai

,

Η υδραυλική Hyundai 225 εκσκαφέας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κορέα
Μάρκα: Hyundai
Αριθμό μοντέλου: 225-9
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων/πλαισίων
Χρόνος παράδοσης: 45days
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 4-5set/month
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai είναι ένας εισαγόμενος εκσκαφέας που παράγεται με τη HYUNDAI, ένα από τα κύρια εμπορικά σήματα στη βιομηχανία. Αυτός ο εκσκαφέας χαρακτηρίζει ένα ευρύ φάσμα των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και των ικανοτήτων, συμπεριλαμβανομένου ενός ποικίλου ανώτατου ύψους σκαψίματος, τις διάφορες λειτουργούσες πιέσεις, την ποικίλη ανώτατη προσιτότητα σκαψίματος, την ποικίλη ικανότητα κάδων, και το ποικίλο ανώτατο ύψος πρακτικής ντάμπινγκ.

Αυτός ο εκσκαφέας της HYUNDAI σχεδιάζεται και για τη βαρέων καθηκόντων και light-duty εργασία, και μπορεί να αντιμετωπίσει ποικίλους στόχους. Είναι μια αξιόπιστη μηχανή με μια μακριά ζωή υπηρεσιών, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς διαφορετικούς τύπους προγραμμάτων. Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσει και να διατηρήσει, και είναι οικονομικώς αποδοτικό, κάνοντας το μια ιδανική επιλογή και για τις εμπορικές και κατοικημένες εφαρμογές.

Αυτός ο εκσκαφέας της HYUNDAI είναι μια μεγάλη επιλογή για εκείνους που ψάχνουν έναν αξιόπιστο και αποδοτικό εκσκαφέα. Τα ποικίλες χαρακτηριστικά γνωρίσματα και οι ικανότητές του το καθιστούν κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών, και η γερή κατασκευή της εξασφαλίζει ότι μπορεί να χειριστεί ακόμη και τους πιό σκληρούς στόχους. Εάν ψάχνετε έναν βαρέων καθηκόντων ή light-duty εκσκαφέα, ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai είναι η τέλεια επιλογή.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai
  • Συνολικό ύψος μεταφορών: 3080mm
  • Μέγιστο βάθος σκαψίματος: 6730mm
  • Έτος: 2018
  • Πρότυπο: Εκσκαφέας της Hyundai
  • Μηχανή: Cummins b5.9-γ
  • Λέξεις κλειδιά: HYUNDAI, μεταχειρισμένη, εκσκαφέας
 Κορέας Εισαγόμενο Υδραυλικό Μεταχειρισμένο Hyundai Excavator 225-9 Automatic Deceleration 0

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Εκσκαφέας της HYUNDAI (χρησιμοποιούμενος)
Δύναμη σκαψίματος κάδων: 151.6kN
Συνολικό μήκος μεταφορών: 9550mm
Τύπος Χρησιμοποιημένος
Συνολικό ύψος μεταφορών: 3080mm
Δύναμη 112
Ικανότητα κάδων 1.05m ³
Βάρος 22000
Δύναμη σκαψίματος ραβδιών: 106.2kN
Συνολικό πλάτος μεταφορών: 2990mm
Μέγιστη ακτίνα σκαψίματος: 9980mm
 

Εφαρμογές:

Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai είναι η τέλεια επιλογή για το εργοστάσιο και τα εργοτάξια οικοδομής που χρειάζονται έναν αξιόπιστο, εισαγόμενο και οικονομικώς αποδοτικό εκσκαφέα. Με το εμπορικό σήμα της HYUNDAI, την εργοστάσιο-άμεση τιμή του και τη δυνατότητα να επιτευχθεί το ανώτατο ύψος πρακτικής ντάμπινγκ, τη λειτουργούσα πίεση, την ανώτατη ταχύτητα ταξιδιού και το ανώτατο βάθος σκαψίματος, αυτός ο εκσκαφέας είναι βέβαιος να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Είναι επίσης εύκολο να μεταφέρει χάρι στην ελάχιστη ποσότητα διαταγής του 1 και τις λεπτομέρειες συσκευασίας του που μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με το αίτημα πελατών. Ο χρόνος παράδοσης είναι επίσης α συν με μόνο 45 ημέρες από τη διαταγή στην παράδοση. Με τους μεγάλους όρους πληρωμής T/T της και τη μεγάλη δυνατότητα ανεφοδιασμού της 5, δεν θα λυπηθείτε για το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα της Hyundai.

 

Προσαρμογή:

Χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai

Εμπορικό σήμα: Hyundai
Θέση προέλευσης: Κορέα
Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Σύμφωνα με το αίτημα πελατών
Χρόνος παράδοσης: 45
Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 5
Έτος: 2018
Μηχανή: Cummins b5.9-γ
Πρότυπο: Εκσκαφέας της Hyundai
Δύναμη: 112

Εκσκαφέας της HYUNDAI τιμών εργοστασίων
Προσφέρουμε το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα της Hyundai σε τιμή εργοστασίων. Όλα τα πρότυπα του εκσκαφέα της Hyundai διαθέσιμα με το έτος, τη μηχανή, τη δύναμη και την ανώτατη προσιτότητα σκαψίματος που ποικίλλει.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Παρέχουμε την περιεκτικές τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα της Hyundai. Η αφιερωμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι διαθέσιμη για να παρέχει τις οδηγίες και τις συμβουλές σχετικά με τη συντήρηση και την επισκευή, καθώς επίσης και τις άκρες και τις συμβουλές ανίχνευσης μηχανικών βλαβών για τους καλύτερους τρόπους να εξασφαλιστεί βέλτιστη απόδοση από το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα της Hyundai σας.

Παρέχουμε μια πλήρη σειρά των μερών για το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα της Hyundai, και οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας πρόκειται πάντα σε διαθεσιμότητα να καλύψουν τη βοήθεια στον προσδιορισμό των σωστών μερών τις ανάγκες σας. Προσφέρουμε επίσης μια σειρά των συσκευασιών υπηρεσιών και συντήρησης για να εξασφαλίσουμε ότι ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai σας τρέχει στο καλύτερό του.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες για το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα της Hyundai σας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας πρόκειται πάντα σε διαθεσιμότητα να παράσχει τις συμβουλές και τη βοήθεια.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία

Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai συσκευάζεται ασφαλώς σε ένα ξύλινο κλουβί και στέλνεται έπειτα μέσω του μεταφορέα φορτίου. Το ξύλινο κλουβί σχεδιάζεται συγκεκριμένα για να μεταφέρει ακίνδυνα το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα της Hyundai στον προορισμό του. Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai εξασφαλίζεται επίσης στο κλουβί με τα λουριά μετάλλων για να εξασφαλίσει ένα χρηματοκιβώτιο και να εξασφαλίσει την παράδοση.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Φαξ : 86-152-1569-3222
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)