Να στείλετε μήνυμα

Χρησιμοποιημένος Hyundai μηχανή εκσκαφέας 210w-9 της Cummins για τη μεταλλεία

1
MOQ
negotiable
τιμή
Χρησιμοποιημένος Hyundai μηχανή εκσκαφέας 210w-9 της Cummins για τη μεταλλεία
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Τύπος: Χρησιμοποιημένος
Δύναμη: 124
Ικανότητα κάδων:: 0.511.34m ³
Ωριαία ταχύτητα:: 1950r/min
Πρότυπο: Εκσκαφέας της Hyundai
μέγιστη εκκαθάριση απορρίψεων:: 7160mm
Μέγιστη ακτίνα σκαψίματος:: 9960mm
ΜΗΧΑΝΗ: Cummins
Υψηλό φως:

210w-9 χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai

,

Εξάγοντας χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai

,

Η χρησιμοποιημένη Hyundai 210w 9

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κορέα
Μάρκα: Hyundai
Αριθμό μοντέλου: 210W-9
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων/πλαισίων
Χρόνος παράδοσης: 45days
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 4-5set/month
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai είναι μια υψηλή επίδοση, οικονομικώς αποδοτικός εκσκαφέας. Τροφοδοτείται από ποικίλες μηχανές, και η προσιτότητα σκαψίματος, η ικανότητα κάδων, το μέγιστο ύψος και το μέγιστο ύψος είναι όλες πρακτικής ντάμπινγκ φόρτωσής της διαφορετικές σύμφωνα με το πρότυπο. Προσφέρει την άριστες ποιότητα και τη υψηλή δύναμη σε μια τιμή εργοστασίων. Είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών και είναι αξιόπιστο και ανθεκτικό. Αυτός ο εκσκαφέας είναι ιδανικός για την κατασκευή, τη μεταλλεία, τη δασονομία, και άλλους βαρέων καθηκόντων στόχους. Είναι ευπροσάρμοστο και εύκολο να λειτουργήσει, παρέχοντας την ανώτερη απόδοση και τη μέγιστη παραγωγικότητα. Με την ισχυρή μηχανή, την προηγμένη υδραυλική, και τους προηγμένους ελέγχους του, μπορεί να χειριστεί οποιαδήποτε εργασία εύκολα. Είναι μια αξιόπιστη μηχανή που μπορεί να σας δώσει τα έτη αξιόπιστης υπηρεσίας.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai
 • Ταχύτητα ταλάντευσης: 11rpm
 • Έτος: 2018
 • Δύναμη: 124
 • Τύπος: Χρησιμοποιημένος
 • Λέξεις κλειδιά: Εισαγόμενος, εκσκαφέας, υψηλή επίδοση
 Χρησιμοποιημένος Hyundai μηχανή εκσκαφέας 210w-9 της Cummins για τη μεταλλεία 0

Τεχνικές παράμετροι:

Ιδιότητες Προδιαγραφή
Τύπος Χρησιμοποιημένος
Πρότυπο Εκσκαφέας της Hyundai
Δύναμη 124
Ανώτατη ταχύτητα ταξιδιού 35
Βάρος 20560
Δύναμη σκαψίματος κάδων: 133
Ταχύτητα ταλάντευσης:
 
11rpm
 
Max που σκάβει το ύψος 10000mm
Ανώτατο ύψος φόρτωσης 9960mm
 

Εφαρμογές:

Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai είναι - ποιότητα και εκσκαφέας τιμών εργοστασίων που εισάγεται υψηλός από την Κορέα. Έχει την ελάχιστη ποσότητα διαταγής 1 και οι λεπτομέρειες συσκευασίας μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με το αίτημα πελατών. Θα παραδοθεί μέσα σε 45 ημέρες μετά από την πληρωμή, και η δυνατότητα ανεφοδιασμού είναι 5. Η ικανότητα δεξαμενών καυσίμων, η ανώτατη ταχύτητα ταξιδιού, το έτος, το ανώτατο ύψος πρακτικής ντάμπινγκ και το ανώτατο ύψος φόρτωσης ποικίλλουν από το πρότυπο στο πρότυπο.

Αυτός ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai είναι μια μεγάλη επιλογή για τα εργοτάξια οικοδομής, εργοστάσια, αγροκτήματα και άλλες θέσεις όπου το βαρύ σκάψιμο και η ανύψωση απαιτούνται. Είναι εξοπλισμένο με τη προηγμένη τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, που καθιστούν την αποδοτικότερη και οικονομικώς αποδοτική. Με υψηλό του - η ποιότητα και η τιμή εργοστασίων, αυτό είναι ο τέλειος συνεργάτης για όλες τις ανάγκες ανασκαφής σας.

 

Προσαρμογή:

Παρέχουμε στο χρησιμοποιημένο εκσκαφέα της Hyundai υψηλό - ποιότητα και υψηλή τιμή. Εισάγεται από την Κορέα με την ελάχιστη ποσότητα διαταγής 1. Η συσκευασία μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με το αίτημα πελατών. Ο χρόνος παράδοσης είναι 45 ημέρες και οι όροι πληρωμής είναι T/T. Έχουμε τη δυνατότητα ανεφοδιασμού 5. Το βάρος, η ικανότητα κάδων και η λειτουργούσα πίεση ποικίλλουν. Το έτος είναι ποικίλλει επίσης.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία για το χρησιμοποιημένο εκσκαφέα της Hyundai

Στη Hyundai, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της ανώτερων τεχνικής υποστήριξης και της υπηρεσίας για τα χρησιμοποιημένα προϊόντα εκσκαφέων μας. Η ομάδα πεπειραμένων τεχνικών μας και οι εμπειρογνώμονες προϊόντων είναι διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν με οποιαδήποτε ζητήματα που μπορείτε να έχετε. Προσφέρουμε μια περιεκτική σειρά των υπηρεσιών, που περιλαμβάνουν:

 • Εγκατάσταση και οργάνωση
 • Επισκευή και συντήρηση
 • Ανίχνευση μηχανικών βλαβών και διαγνωστικά
 • Βελτιώσεις λογισμικού
 • Αντικατάσταση και επισκευή μερών
 • Συστατικές αντικαταστάσεις
 • Επιθεώρηση και δοκιμή

Οι τεχνικοί μας έχουν την εκτενή γνώση των προϊόντων εκσκαφέων της Hyundai και μπορούν να παρέχουν τη συμβουλή από ειδήμονες για να εξασφαλίσουν ότι η μηχανή σας τρέχει στο καλύτερό της. Καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνος διακοπής μπορεί να είναι δαπανηρός και να προσπαθήσει να παρέχει τη γρηγορότερη και αποδοτικότερη υπηρεσία πιθανή. Μας ελάτε σε επαφή με για να συζητήσετε σήμερα τις ανάγκες σας.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai που συσκευάζει και που στέλνει:

 • Συσκευασία: Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai θα συσκευαστεί με συρρικνώνεται το περικάλυμμα και το περικάλυμμα φυσαλίδων, και έπειτα τοποθετημένος σε ένα κουτί από χαρτόνι.
 • Ναυτιλία: Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας της Hyundai θα σταλεί από το αερομεταφερόμενο φορτίο ή seafreight, ανάλογα με την προτίμηση του πελάτη και τη διαθεσιμότητα των μεταφορέων.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Φαξ : 86-152-1569-3222
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)