Να στείλετε μήνυμα

Ερπυστριοφόρος Τύπος Sumitomo Hydraulic Excavator 120-A3

1
MOQ
negotiable
τιμή
Ερπυστριοφόρος Τύπος Sumitomo Hydraulic Excavator 120-A3
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Μέγιστο βάθος ανασκαφής: 5540mm
Πρότυπο: Εκσκαφέας
Μέγιστο κάθετο βάθος σκαψίματος: 4960mm
μέγιστη εκκαθάριση απορρίψεων: 6760mm
Μπροστινή γυρίζοντας ακτίνα: 2050mm
Ακτίνα πίσω τελών της περιστροφής: 2050mm
Μέγιστη ακτίνα σκαψίματος: 8270mm
Λειτουργούν βάρος: 12000kg
Υψηλό φως:

υδραυλική αντιολισθητική αλυσίδα εκσκαφέων sumitomo

,

υδραυλικός εκσκαφέας sumitomo 120

,

Υδραυλικό sumitomo 120 εκσκαφέας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: SUMITOMO
Αριθμό μοντέλου: 120-A3
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων/πλαισίων
Χρόνος παράδοσης: 45days
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 4-5set/month
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Ο εκσκαφέας Sumitomo είναι ένας ισχυρός και αξιόπιστος εξοπλισμός κατασκευής, που κατασκευάζονται από Sumitomo, σφαιρικός ηγέτης στη Οικοδομική Βιομηχανία. Αυτός ο εκσκαφέας Sumitomo σχεδιάζεται με ένα μέγιστο ύψος ανασκαφής 9160mm, μια ακτίνα πίσω τελών της περιστροφής 2050mm, ένα μέγιστο βάθος ανασκαφής 5540mm και μια μέγιστη ακτίνα σκαψίματος 8270mm, κάνοντας το μια ιδανική επιλογή για την ανασκαφή και το σκάψιμο. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τα μέσου μεγέθους προγράμματα. Οι εκσκαφείς Sumitomo SH210 και Sumitomo SH80 είναι δύο από τα πιό κοινά πρότυπα. Με τη προηγμένη τεχνολογία και την αξιόπιστη απόδοσή τους, αυτοί οι εκσκαφείς είναι τέλειοι για οποιαδήποτε εργασία ανασκαφής.

Ο εκσκαφέας Sumitomo χτίζεται με ένα αξιόπιστο και γερό σχέδιο, που κάνει το μια αξιόπιστη επιλογή για οποιαδήποτε εργασία. Η ευρύχωρη καμπίνα της παρέχει ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον για το χειριστή, που επιτρέπει τη μέγιστη αποδοτικότητα. Επιπλέον, το αποδοτικό υδραυλικό σύστημά του εξασφαλίζει ότι ο εκσκαφέας μπορεί να φθάσει στη μέγιστη ικανότητα σκαψίματός του με λίγη προσπάθεια από το χειριστή. Επιπλέον, ο εκσκαφέας σχεδιάζεται με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας όπως τα προηγμένα συστήματα προειδοποίησης και το κλείσιμο έκτακτης ανάγκης, που παρέχει την πρόσθετη προστασία για το χειριστή.

Ο εκσκαφέας Sumitomo είναι μια ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε εργασία ανασκαφής. Με τη προηγμένη τεχνολογία και την αξιόπιστη απόδοσή του, αυτός ο εκσκαφέας είναι βέβαιος να παρέχει ένα ασφαλές και αποδοτικό εργασιακό περιβάλλον. Το γερό σχέδιο και η αξιόπιστη κατασκευή του το κάνουν μια αξιόπιστη επιλογή για οποιαδήποτε εργασία, ενώ η ευρύχωρη καμπίνα και το αποδοτικό υδραυλικό σύστημά της εξασφαλίζουν ότι ο χειριστής μπορεί να φθάσει στη μέγιστη ικανότητα σκαψίματός τους με την ελάχιστη προσπάθεια. Οι εκσκαφείς Sumitomo SH210 και Sumitomo SH80 είναι δύο από τα πιό κοινά πρότυπα αυτού του εκσκαφέα, που παρέχει μια αξιόπιστη και ισχυρή επιλογή για οποιαδήποτε εργασία.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Sumitomo
 • Εμπορικό σήμα: Sumitomo
 • Πρότυπο όνομα: SUMITOMO 120-A3
 • Μέγιστη εκκαθάριση απορρίψεων: 6760mm
 • Μέγιστο κάθετο βάθος σκαψίματος: 4960mm
 • Ακτίνα πίσω τελών της περιστροφής: 2050mm
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Αξία
Όνομα προϊόντων SUMITOMO 120-A3
Εμπορικό σήμα Sumitomo
Τύπος Αλυσίδα-τύπος
Μπροστινή γυρίζοντας ακτίνα 2050mm
Ακτίνα πίσω τελών της περιστροφής 2050mm
Μέγιστη ακτίνα σκαψίματος 8270mm
Μέγιστο κάθετο βάθος σκαψίματος 4960mm
Μέγιστο βάθος ανασκαφής 5540mm
Λειτουργούν βάρος 12000kg
Μέγιστο ύψος ανασκαφής 9160mm
Ερπυστριοφόρος Τύπος Sumitomo Hydraulic Excavator 120-A3 0Ερπυστριοφόρος Τύπος Sumitomo Hydraulic Excavator 120-A3 1

Εφαρμογές:

Ο εκσκαφέας Sumitomo είναι η τέλεια λύση για ποικίλες εφαρμογές κατασκευής και μεταλλείας. Το Sumitomo SH210 σχεδιάζεται για τη μέγιστη απόδοση με ένα μέγιστο ύψος ανασκαφής 9160mm και ένα μέγιστο βάθος ανασκαφής 5540mm. Είναι εξοπλισμένο με ένα ισχυρό λειτουργούν βάρος 12000kg. Αυτό το πρότυπο είναι εξοπλισμένο με μια προηγμένη μηχανή εμπορικών σημάτων Sumitomo και ποικίλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και λειτουργεί για να εξασφαλίσει βέλτιστη παραγωγικότητα. Έχει μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής 1 και έναν χρόνο παράδοσης 45Days. Ο εκσκαφέας Sumitomo είναι μια αξιόπιστη και αποδοτική μηχανή που σχεδιάζεται για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών.

 

Προσαρμογή:

Χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Sumitomo
 • Εμπορικό σήμα: SUMITOMO
 • Πρότυπος αριθμός: 120-A3
 • Θέση προέλευσης: Ιαπωνία
 • Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1
 • Χρόνος παράδοσης: 45Days
 • Μέγιστο κάθετο βάθος σκαψίματος: 4960mm
 • μέγιστο ύψος ανασκαφής: 9160mm
 • Τύπος: Αλυσίδα-τύπος
 • Μπροστινή γυρίζοντας ακτίνα: 2050mm
 • μέγιστη εκκαθάριση απορρίψεων: 6760mm
Χρησιμοποιημένο Sumitomo 120 εκσκαφέας από την Ιαπωνία

Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Sumitomo 120-A3 είναι ένας εκσκαφέας αλυσίδα-τύπων με ένα μέγιστο κάθετο βάθος σκαψίματος 4960mm, το μέγιστο ύψος ανασκαφής 9160mm, την μπροστινή γυρίζοντας ακτίνα 2050mm, και τη μέγιστη εκκαθάριση απορρίψεων 6760mm. Γίνεται στην Ιαπωνία και η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1. Ο χρόνος παράδοσης είναι 45 ημέρες.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Χρησιμοποιημένες τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία εκσκαφέων Sumitomo

Το Sumitomo προσφέρει την επαγγελματικές τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες για τα χρησιμοποιημένα προϊόντα εκσκαφέων του. Η ομάδα ιδιαίτερα πεπειραμένων τεχνικών μας είναι διαθέσιμη για να παρέχει τη βοήθεια:

 • Γενικές συντήρηση και επισκευές
 • Ανίχνευση μηχανικών βλαβών
 • Διαταγή και εγκατάσταση μερών
 • Επιθεωρήσεις ασφάλειας
 • Ενημερώσεις λογισμικού

Επιπλέον, η ομάδα μας είναι διαθέσιμη για τις επιτόπιες επισκέψεις και προσωπικά την υποστήριξη, όποτε απαραίτητος.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη τεχνική υποστήριξη μας και την υπηρεσία για τους χρησιμοποιημένους εκσκαφείς Sumitomo, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας Sumitomo συσκευάζεται και στέλνεται κατά τρόπο ασφαλή και ασφαλή για να εξασφαλίσει την ασφαλή άφιξή του στον προοριζόμενο προορισμό του. Ο εκσκαφέας εξασφαλίζεται με συρρικνώνεται το περικάλυμμα και τον αφρό για να ελαχιστοποιήσει τη μετακίνηση και τη δόνηση κατά τη διάρκεια της διέλευσης. Τοποθετείται έπειτα σε ένα ξύλινο κλουβί και εξασφαλίζεται με τα καρφιά και τις βίδες. Έξω από το κλουβί ονομάζεται με τη διεύθυνση του προορισμού και το περιεχόμενο του κλουβιού.

Το κλουβί εξασφαλίζεται έπειτα σε μια παλέτα και η παλέτα εξασφαλίζεται στο φορτηγό με νάυλον webbing για την προστιθέμενη ασφάλεια. Η παλέτα είναι συρρικνώνεται έπειτα τυλιγμένος πάλι για την πρόσθετη προστασία και το φορτηγό φορτώνεται και εξασφαλίζεται με ένα tarp για να προστατεύσει το περιεχόμενο από τα στοιχεία.

Το φορτηγό οδηγείται έπειτα στον προορισμό του, όπου η παλέτα ξεφορτώνεται και το κλουβί επιθεωρείται για οποιαδήποτε ζημία προτού να απελευθερωθεί για τη χρήση.

 

FAQ:

SUMITOMO. Q: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός αυτού του χρησιμοποιημένου εκσκαφέα; Α: Ο πρότυπος αριθμός αυτού του χρησιμοποιημένου εκσκαφέα είναι 120-A3. Q: Πού αυτός ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας γίνεται; Α: Αυτός ο χρησιμοποιημένος εκσκαφέας γίνεται στην Ιαπωνία. Q: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής; Α: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1. Q: Πόσο καιρό παίρνει για την παράδοση; Α: Παίρνει 45Days για την παράδοση.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86 15215693222
Φαξ : 86-152-1569-3222
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)